Logo mooilaarbeek.nl
<p>Steven Brunswijk</p>   | Fotonummer: ec3031

Steven Brunswijk

Coronavirus

Oktober voorstellingen Ons Tejater geannuleerd

  Activiteiten & Evenementen

Lieshout - In verband met de extra aangescherpte corona-maatregelen vanaf 13 oktober is Ons Tejater genoodzaakt haar voorstellingen in oktober te annuleren. Heel erg jammer, maar gezondheid boven alles. Theaters, impresariaten en artiesten hebben met elkaar de afspraak gemaakt geannuleerde voorstellingen zoveel mogelijk te verschuiven naar een andere datum. Samen moeten ze de ellende van de coronacrisis te lijf gaan!

Geannuleerd: Zaterdag 24 oktober: Steven Brunswijk 'Wat een man kan, kan ik ook'; deze voorstelling is verplaatst naar vrijdag 5 februari 2021.                                                                         Geannuleerd: Zaterdag 31 oktober: Wim Daniëls 'Koken met taal'; deze voorstelling is verplaatst naar zaterdag 6 maart 2021.                                                                                                

Degenen die online tickets gereserveerd hebben, zijn hierover reeds via mail op de hoogte gebracht. Voor de duidelijkheid: de tickets van de geannuleerde voorstellingen blijven geldig voor de nieuwe datums. Mocht u onverhoopt toch willen annuleren dan verzoeken ze u een mail te sturen naar info@onstejater.nl onder vermelding van het aantal kaarten en het bestelnummer. Dit bestelnummer begint altijd met 2415T... en u vindt het in de mail waarin u uw tickets hebt ontvangen of op uw bankafschrijving. Het betaalde bedrag zal dan aan u worden teruggestort. Ons Tejater hoopt u echter op de nieuwe datums te mogen begroeten!

Voor wat betreft de voorstellingen vanaf november: hierover wordt later beslist. Ons Tejater houdt u op de hoogte. Blijf gezond en tot ziens in Ons Tejater zodra het weer mogelijk is.

Meer berichten