November voorstellingen Ons Tejater geannuleerd
Logo mooilaarbeek.nl
Marlon Kicken   | Fotonummer: 555a0f
Marlon Kicken (Foto: Dave van Hout)
Coronavirus

November voorstellingen Ons Tejater geannuleerd

  Activiteiten & Evenementen

Lieshout - De corona-maatregelen zijn opnieuw aangescherpt. Ons Tejater is daarom genoodzaakt ook de voorstellingen van de maand november in Ons Tejater te annuleren, alsmede de voorstelling van Guido Weijers, die gepland stond voor april 2021. Dit op verzoek van zijn impresariaat. Erg jammer, maar gezondheid voorop.

Marlon Kicken
De voorstelling 'Draadloos' (try-out) van Marlon Kicken is verplaatst van zaterdag 14 november 2020 naar zaterdag 10 april 2021. Degenen die online tickets gereserveerd hebben voor de voorstelling van Marlon Kicken zijn hierover reeds via mail op de hoogte gebracht. Voor de duidelijkheid: de tickets van deze geannuleerde voorstelling blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht u onverhoopt geen mail ontvangen hebben, laat het dan even weten via info@onstejater.nl.

Vandiekomsa en Guido Weijers
Daarnaast zijn de voorstellingen van Vandiekomsa; eigentijdse folkband (28 november 2020) en de voorstelling van Guido Weijers; 'Masterclass Geluk' (10 april 2021) definitief geannuleerd. Degenen die hiervoor online tickets gereserveerd hebben, zijn hierover via mail reeds op de hoogte gebracht. Het bedrag van de door u betaalde tickets van deze voorstellingen wordt op uw bankrekening teruggestort. Hebt u contant kaarten gekocht aan de kassa van het Dorpshuis, dan kunt u alleen in dat geval daar - op vertoon van uw tickets – uw geld terugkrijgen.

Ons Tejater heeft ook nog positief nieuws te melden; er is hen verzekerd dat Guido Weijers volgend seizoen (2021-2022) met zijn voorstelling 'Masterclass Geluk' naar Lieshout komt! Mensen die nu tickets hadden gekocht, zullen dan voorrang krijgen bij het reserveren. Zodra hierover meer bekend is, hoort u van Ons Tejater.

Blijf gezond en tot ziens in Ons Tejater zodra het weer mogelijk is.

Meer berichten