Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 931eea

Uniek Sporten weer van start

Beek en Donk - Uniek Sporten de Peel, Beek en Donk, gaat weer beginnen. In samenwerking met ORO de Nieuwe Werf gaan ze beginnen aan een leuk jaarprogramma. 

Wat is Uniek Sporten?
Uniek Sporten brengt het aangepaste sport- en beweegaanbod bij elkaar in een digitaal loket. Het aanbod is gericht op mensen die (nog) niet terecht kunnen bij reguliere sport- en beweegactiviteiten. Ze helpen je graag bij het vinden van geschikt en passend aanbod. Samen met ORO de Nieuwe Werf gaan ze één keer per maand een activiteit doen.

Heb je zelf een beperking en lijkt het jou ook gaaf om mee te doen met activiteiten, dan kun je altijd de buurtsportcoach van jouw gemeente een bericht. Kijk hiervoor op www.unieksporten.nl.

RIVM
Helaas maakt corona het allemaal een stapje moeilijker, maar uiteraard zorgen ze ervoor dat alle regels van het RIVM worden nageleefd. Dit wordt ook van de deelnemers verwacht. Kijk voor meer informatie over de corona-maatregelen op www.rivm.nl.

Wat gaan ze doen?
Maar sporten? Welke sporten bedoel je dan? Een aantal sporten die ze in de jaarplanning hebben staan, zijn: zwemmen, boksen, golfen, tafeltennissen, tennissen en handboogschieten.

Activiteiten
Ook organiseren ze, in samenwerking met andere partners, activiteiten waar iedereen zich voor aan kan melden. Dit gaat bijvoorbeeld over 3 activiteiten, te weten: Croy night run (april 2021), Straatvoetbal (mei 2021) en de Buffelrun (september 2021). Dit zijn activiteiten voor iedereen. Precieze datum en tijden volgen nog, uiteraard onder voorbehoud van de (corona-)situatie op dat moment.

Voor meer informatie over het uniek sporten kunt u een mailtje sturen naar buurtcoach Jaccy van den Enden. Mail: jaccy.vandenenden@levgroep.nl.

Meer berichten