Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 650f71

Geen prijzen Zonnebloem loterij bij afdeling Lieshout

Lieshout - De vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Lieshout hebben in de afgelopen zomermaanden, zoals ieder jaar, weer loten verkocht. Deze verkoop maakte deel uit van de Nationale Zonnebloemloterij 2020. Op maandag 12 oktober 2020 was de trekking. Helaas zijn er geen prijzen gevallen op de door hen verkochte loten.

De landelijke organisatie van de Zonnebloem organiseert doorgaans tal van activiteiten, zoals dagtochten en diverse aangepaste vakanties waar jaarlijks heel veel zieken en gehandicapten van genieten. Helaas is dat door de coronacrisis nu heel anders. Maar toch wordt met de nodige creativiteit geprobeerd met deze belemmerende situatie om te gaan. Vooral het onderhouden van contact met de gasten is van groot belang. Uiteraard worden hierbij door de bijna 40.000 vrijwilligers de landelijke en plaatselijke maatregelen in acht genomen.

Ook de afdeling Lieshout heeft meer dan 20 vrijwilligers, die contacten met hun gasten onderhouden. Daarnaast organiseert de plaatselijke afdeling normaal ook allerlei activiteiten, die voor de minder mobiele, veelal aan huis gekluisterde en vooral oudere, mensen een fantastische afleiding zijn. Helaas konden die vanwege de situatie dit jaar geen doorgang vinden. De afdeling is echter voornemens, om zo gauw de omstandigheden het weer toelaten dat soort activiteiten en de gebruikelijke bezoeken weer te hervatten. Het organiseren van die activiteiten kost natuurlijk geld. Daarom ook is het deel, dat de afdeling van de loterijopbrengst mag houden, heel erg welkom. De Nationale Vereniging De Zonnebloem, maar in het bijzonder de afdeling Lieshout, is daarom alle kopers van loten heel erg dankbaar.

Trekking loterij
Helaas zijn er geen Lieshoutse loten in de prijzen gevallen. Jammer natuurlijk, maar eigenlijk is elk verkocht lot wel een prijs, voor de gasten van de Zonnebloem. En die zijn u daarvoor nogmaals erg dankbaar. Op www.zonnebloem.nl vindt u overigens de volledige trekkingslijst. Ondanks de voor u kleine tegenvaller hoopt de Nationale Zonnebloem en met name de afdeling Lieshout volgend jaar toch weer op uw medewerking te mogen rekenen.

Meer berichten