Band Aid Heidurp Alternatieve kletsavond 2021
Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a005f8
Foto:

Band Aid Heidurp Alternatieve kletsavond 2021

Mariahout - Januari, normaal gesproken een drukke tijd voor de artiesten van de kletsavonden in Heidurp. Een tijd waarin ze elkaar vaak zien, veel oefenen, ontzettend veel lol hebben samen, de laatste puntjes op de i zetten en tot ergernis van de omgeving worden de kletsavondliedjes 24/7 gezongen.

Maar dit jaar niet, waar overal evenementen niet plaatsvinden, komt er dit jaar ook geen kletsavond in het Heidurp. Iets waar de artiesten toch ieder jaar weer ontzettend naar uit kijken. Samen met het publiek, want alle avonden zijn altijd tijdig uitverkocht. U zult de artiesten wel missen dit jaar? Zij missen u nog meer!

Maar de artiesten kunnen toch wel vanuit thuis van zich laten horen? Altijd Goe kwam met het idee van een quarantainelied, een ‘house party’. Alle kletsers waren meteen enthousiast, de carnavalskleren kunnen uit de kast en de groepsapp ontploft met ideeën! Binnen tien dagen was het allemaal geregeld. Er werd een nummer uitgebracht in de kerstsferen, waarin ze proosten op jou. Hopelijk brengt het een lach op ieders gezicht en kunnen de artiesten weer op het publiek rekenen bij een volgende kletsavond in het Buurthuis van Mariahout. Zij hebben er zin in! Geniet van het lied van de alternatieve kletsavond 2021 via de link https://youtu.be/TB6YqDwo2IQ. Of kijk op de Facebook en Instagram pagina van CV de Heikneuters Mariahout.

Meer berichten