Uniek sporten, ook in de winter
Logo mooilaarbeek.nl
<p>Mohammed en Jaccy in de beweegtuin in Beek en Donk.</p>   | Fotonummer: f92de1

Mohammed en Jaccy in de beweegtuin in Beek en Donk.

(Foto: )

Uniek sporten, ook in de winter

Laarbeek - Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen. Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn.

Ook in de winter maanden is individuele sportbegeleiding mogelijk bij uniek sporten. Het is een frisse vrijdagochtend. Jaccy haalt Mohammed, client bij Oro de Nieuwe Werf, op om samen te gaan sporten in de Beweegtuin in Beek en Donk. Op deze prachtige locatie doen ze verschillende oefeningen en is er veel ruimte voor individuele aandacht. De kou van deze ochtend is al snel vergeten als ze in het zonnetje de training afwerken!

Passend sportaanbod
Ilva was al langere tijd op zoek naar een passend sportaanbod, maar vond dit lastig. Uiteindelijk kwam ze bij Jaccy, beweegcoach van Uniek Sporen de Peel terecht. Hij keek met haar naar wat ze leuk vond en zo kwamen ze bij zwemmen uit. Ze zijn samen kennis gaan maken bij zwemvereniging Beek en Donk en nu gaat Ilva samen met vier andere fanatieke zwemmers met heel veel plezier zwemmen.

Vind jij het ook lastig om een sport te vinden? Of zou je graag iemand hebben die je op maat helpt bij een passend beweegaanbod? Maar weet je niet hoe je dit moet aan pakken? Stuur dan een mailtje en wij helpen je graag verder.

Stuur een mailtje naar: depeel@unieksporten.nl of kijk op https://www.unieksporten.nl/

Meer berichten