Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a084d4

31 Geslaagden bij Zwemvereniging Beek en Donk

  Sport

Beek en Donk - 31 kandidaten van Zwemvereniging Beek en Donk mochten zondag 11 oktober op voor het felbegeerde zwemdiploma. Het was een bijzonder diplomazwemmen, omdat er vanwege de aangescherpte COVID-19 maatregelen geen publiek aanwezig mocht zijn. Een lege zwemzaal dus, die anders vol zit met trotse ouders/verzorgers, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes. Nu kwamen de kinderen alleen naar binnen. Eén meisje had zelf voor publiek gezorgd, door 2 knuffels op een stoel te zetten.

Met trots kunnen ze zeggen dat de kandidaten allemaal hebben laten zien dat zij hard geoefend hebben om aan de eisen van de verschillende diploma’s te voldoen. De inzet van de kandidaten en trainers heeft wederom tot een spetterend resultaat geleid. Zwemvereniging Beek en Donk feliciteert de geslaagden met het behalen van het zwemdiploma.

Diploma A: Arvin, Luuk, Mariam, Jina, Suim, Sara, Sylvia, Jaya, Rubin, Niki en Maya
Diploma B: Tim, Linde, Jad, Wendy, Petronella, Yosan, Adyam, Linda, Parisa, Parima en Talah
Diploma C: Delin, Femke, Hugo, Hille en Bram
Survival 1: Leko, Jolijn, Fleur en Nienke

Zwemvereniging Beek en Donk bedankt alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het weer een geslaagde dag was!

Ben jij nog geen lid van Zwemvereniging Beek en Donk, maar ben je wel nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl of stuur een e-mail met je vraag naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl.

Meer berichten