Logo mooilaarbeek.nl
<p>Nieuwe koning van HSV 't Sluisje: Rolf van de Laar</p>   | Fotonummer: 2396b3

Nieuwe koning van HSV 't Sluisje: Rolf van de Laar

(Foto:)
Sport

Nieuwe koning bij HSV 't Sluisje

  Sport

Lieshout - De derde koningswedstrijd van Hengelsportvereniging 't Sluisje uit Lieshout moest de beslissing brengen om het koningsschap. Runner-up Frans Verkuylen moest de haast onmogelijke achterstand van 1,86 meter goed maken, wat achteraf ook teveel van het goede bleek.

Onder herfstachtige weersomstandigheden togen er toch weer 16 vissers naar het kanaal voor de koningswedstrijd. De wind was guur en halverwege de wedstrijd kwamen ook noodzakelijk de paraplu’s naar boven. Het werd al tijdens de wedstrijd snel duidelijk dat de aanstaande koning niet in te halen was. De dagwinnaar was een verrassende Toon Daniels met 2,79 mtr. De tweede plaats was voor Bart v.d. Elzen met 1.70 mtr. Met een derde plaats heeft Rolf van de Laar met 1,69 mtr. de titel veiliggesteld. In totaal werd er 14,7 mtr. vis gevangen.

Koning van HSV 't Sluisje: 1. Rolf van de Laar 7,972; 2. Bart van de Elzen 5,313; 3. Frans Verkuylen 4,84 mtr. In totaal werd er over drie wedstrijden 54,58 meter vis gevangen en deden er 20 verschillende vissers mee. Op 31 oktober begint de wintercompetitie, zolang er nog geen Elfstedentocht komt.

Meer berichten