Logo mooilaarbeek.nl
<p>Archiefbeeld van Basketball Club Lieshout Heren 1 in 1985</p>   | Fotonummer: 02849d

Archiefbeeld van Basketball Club Lieshout Heren 1 in 1985

Sport

BC Lieshout op zoek naar herinneringen voor 50-jarig jubileum

  Sport

Lieshout - Vanwege de corona maatregelen zijn de basketbalcompetities stilgelegd en worden er de komende weken geen basketbal wedstrijden gespeeld. Geen wedstrijdverslagen dus, maar wel een uitgelezen kans om oude tijden te doen herleven. Basketball Club Lieshout viert in 2022 haar 50-jarige bestaan. Een mijlpaal die feestelijk zal worden gevierd. 

Een van de initiatieven is om een jubileumboek uit te brengen van de oprichting in 1972 tot nu. De afgelopen decennia hebben ze sportieve hoogtepunten behaald, deelgenomen aan nationale en internationale toernooien en heeft de vereniging een sociaal netwerk gebouwd van mensen die de club en de sport basketbal een warm hart toedragen.

Graag wisselt Basketball Club Lieshout herinneringen uit met (oud-)leden, vrienden en families bij die betrokken zijn en waren bij Basketball Club Lieshout. Misschien staan er bij jou op zolder nog schoenendozen vol met foto’s en knipsels van de club. Ze zijn heel benieuwd wat er uit de persoonlijke archieven tevoorschijn komt. Heb jij een archief of een verhaal om te delen? Dan nodigen ze je uit om dit met hen te delen via www.bclieshout.nl/jubileumboek of door een e-mail te sturen naar pr@bclieshout.nl. Via interviews en archiefmateriaal maken ze verhalen voor een naslagwerk, waarin niet alleen aandacht is voor sportieve prestaties, maar ook het clubgevoel in de breedste zin van het woord.

Meer berichten