Logo mooilaarbeek.nl
<p>Archief: Bettine Vriesekoop (l) tafeltennist met leden van TTV Een en Twintig</p>   | Fotonummer: 653602

Archief: Bettine Vriesekoop (l) tafeltennist met leden van TTV Een en Twintig

(Foto: Marcel van de Kerkhof B&D)
Sport

Iedereen kan tafeltennissen bij TTV Een en Twintig

  Sport

Beek en Donk - Net als alle andere wedstrijden zijn ook de verschillende tafeltenniscompetities gestaakt. Maar dat betekent niet dat het stil is geworden in de Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk: de trainingen en vrij spelen gaan gewoon door. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de voorschriften van het RIVM.

Jeugd
Iedere maandag vindt in de tafeltennishal de jeugdtraining plaats. Onder leiding van Bert Coolen leren kinderen op een prettige manier tafeltennissen. Deze trainingen vinden plaats van 19.15 tot 20.15 uur. Afgelopen week hebben veel kinderen van De Raagten en ’t Otterke kunnen ontdekken hoe leuk tafeltennis is. TTV Een en Twintig kan zich voorstellen dat kinderen vaker dit spelletje willen spelen. Daarom zijn ze van harte welkom. Binnen een jaar kunnen ze al een behoorlijk balletje slaan! Kom dus gerust eens kijken en meespelen.

Volwassenen
Voor de volwassenen is er iedere donderdag van 19.30 tot 20.30 uur een basistraining. Jeroen Engelhart en Eva Verrijt zorgen dat beginners snel de basisslagen onder de knie krijgen. Verschillende deelnemers zijn na de inspirerende sessie van Bettine Vriesekoop van vorig jaar september nog steeds fanatiek lid. Ook op deze trainingsavond is nog plaats voor enkele nieuwe deelnemers. Heb je zin om weer te gaan sporten: dan is daar bij TTV Een en Twintig alle gelegenheid voor.

Wil je meer weten over TTV Een en Twintig, kijk dan op de website www.ttveenentwintig.nl.

Meer berichten