Opening jubileumjaar BC Mixed online
Logo mooilaarbeek.nl
<p>Het jubileumlogo van BC Mixed</p>   | Fotonummer: 52f72b

Het jubileumlogo van BC Mixed

(Foto: )

Opening jubileumjaar BC Mixed online

  Sport

Beek en Donk – Wat een groot feest had moeten worden, beperkt zich nu tot een filmpje op Facebook en Instagram. Badmintonclub Mixed uit Beek en Donk bestaat op maandag 11 januari 2021 precies 60 jaar. Om bekende redenen kunnen de geplande festiviteiten op dit moment niet doorgaan. Toch staat er het komende jaar van alles op het programma voor de leden. Afhankelijk van de mogelijkheden wordt bekeken wanneer alles kan plaatsvinden. Maar één ding is zeker: het jubileum zal gevierd worden.

Ruim anderhalf jaar geleden is binnen de vereniging begonnen met de voorbereidingen op het jubileumjaar. Zo is er een jubileumcommissie samengesteld. Die zet in grote lijnen het programma uit. Daaromheen zijn vrijwilligers verzameld voor het verder uitwerken van de geplande activiteiten. De commissie was al in een vergevorderd stadium met de planning totdat corona ook bij BC Mixed roet in het eten gooide. De eerste activiteit die op het programma stond was een grootse opening op vrijdag 8 januari 2021. Het jubileumjaar zou geopend worden door onze burgemeester en wethouder. Daarnaast stond de bekendmaking van de activiteiten gedurende het jaar gepland, de onthulling van een prachtig jubileumboek, de presentatie van een schitterende tijdlijn over de geschiedenis van BC Mixed, een speciale uitgave van het jubilerende clubblad de Minimiks en natuurlijk een nieuwjaarstoast. Ook de afgeslankte vorm die als alternatief was bedacht moest helaas worden geannuleerd.

Filmpje
Om toch op een leuke manier aandacht te geven aan deze feestelijke gebeurtenis is een filmpje in elkaar gezet. Hierin wordt het jubileumjaar op een bijzondere manier geopend. Op maandag 11 januari 2021, de dag dat de vereniging precies 60 jaar bestaat, ontvangen alle leden een mail met daarin een link naar het filmpje. Daarnaast wordt op die dag het filmpje online gezet op Facebook en Instagram. De leden en iedereen die geïnteresseerd is zal de komende tijd via social media op de hoogte gehouden worden van het programma. Je volgt de verenging op facebook.com/bcmixed en instagram.com/bc_mixed.

Meer berichten