Logo mooilaarbeek.nl
<p>Lenie en Herman Segboer maken samen het eerste proefritje met de nieuwe duofiets</p>   | Fotonummer: f31425

Lenie en Herman Segboer maken samen het eerste proefritje met de nieuwe duofiets

(Foto: Liesbeth van Boxtel)
VIDEO

Zorg om het Dorp presenteert duofiets Mariahout

  Video

Mariahout – Namens Zorg om het Dorp presenteerden Ger Aarts, Henk Hulsen en Renate de Louw in samenwerking met dorpsondersteuner Nathalie Ansems vrijdag 9 oktober de nieuwe duofiets van Mariahout. Deze is binnenkort te huur via Harold Vereijken. 

Ger opende de bijeenkomst en vertelde hoe het project tot stand is gekomen. “In de andere dorpskernen was er al een duofiets. We kregen vorig jaar mede daardoor ook het idee om ook in Mariahout een duofiets beschikbaar te gaan stellen voor iedereen die erop uit wil.” Gemeente Laarbeek, het Rabo coöperatiefonds, Zorg om het Dorp en Steun Welzijnszorg hebben allemaal bijgedragen aan de duofiets van Mariahout. In elke kern van Laarbeek is nu een duofiets beschikbaar.

Harold Vereijken heeft zich beschikbaar gesteld als tussenpersoon. Zij herbergen de fiets, desinfecteren deze na gebruik en regelen het huurproces. Harold en Dion ontvingen een bloemetje voor de service, waarna het tijd was om de fiets te presenteren. Na het onthullen van de fiets werden Herman en Lenie Segboer uitgenodigd een proefrit te maken. Vrolijk lachend reden ze het terrein over en weer. Ze kregen ook een waardebon om er een keer met de fiets op uit te gaan.

De fiets is te huur via Harold Vereijken. Ook is (in verband met corona) de mogelijkheid om een passend spatscherm te installeren voor vertrek, zodat mantelzorgers, vrienden of anderen mee op pad kunnen. De huur per dagdeel bedraagt 5 euro.


Meer berichten