Piet van Thielplein krijgt nieuwe delicatessenzaak en supermarkt
Logo mooilaarbeek.nl
<p>Luchtfoto van het Piet van Thielplein in Beek en Donk</p>   | Fotonummer: 9cc876

Luchtfoto van het Piet van Thielplein in Beek en Donk

(Foto: Jasper van den Wildenberg)

Piet van Thielplein krijgt nieuwe delicatessenzaak en supermarkt

  Zakelijk

Beek en Donk - Het Piet van Thielplein gaat op (korte) termijn twee nieuwe winkels begroeten. Er zijn de nodige ontwikkelingen op het grootste winkelplein van Laarbeek.

De laatste jaren is er redelijk wat leegstand ontstaan. Zo vertrokken in de laatste jaren o.a. Ter Stal, Blokker, Juwelier v.d. Heuvel, Het Jachthuis, Intertoys, Versspecialist van de Laarschot, Piacere Puro, de groenteboer en een kledingwinkel/zonnestudio. Recentelijk is ook Fleuren Accountants verhuisd. Zij zijn nu gevestigd in Ondernemerscentrum de Koppel op de Koppelstraat, waar voorheen de Rabobank was gevestigd.

De leegstaande panden worden inmiddels langzaamaan weer gevuld. Zo is er aan de zijde van de Koppelstraat een vestiging van Domino’s gekomen en iets eerder was IJssalon de Verrassing er al gestart. Aan de zijde van de Brouwersstraat, in het oude pand van het Jachthuis, is een witgoedhandel gevestigd. Op het plein zijn er de laatste jaren een aantal nieuwe ondernemers gestart: kledingzaak Baboux, Topslijter John van Kaathoven, kapsalon Charisma en afhaalzaak Sushi Eight. Op de hoek van het plein werd Café Bar Bij Ons omgetoverd tot het Javaans Eetcafé. In het nieuwe pand ‘Mijnheer van Thiel’ is de Rabobank gevestigd. Een ander deel van het pand staat nog te huur.

Nieuwe winkels
In het oude pand van Versspecialist van de Laarschot is inmiddels beweging. De Poolse Promo supermarkt gaat zich daar vestigen. Deze supermarktketen verkoopt veel Poolse producten. Wanneer de supermarkt de deuren opent, is nog niet duidelijk.

In het pand waar voorheen Juwelier v.d. Heuvel was gevestigd, komt delicatessenzaak ‘RuimHartig’. Nichtjes Inge en Simone, afkomstig uit Son en Eindhoven, starten waarschijnlijk medio maart 2021 met de verkoop van delicatessen. “Voornamelijk kaas, noten en wijn. In ieder geval allemaal heel lekker!”, vertellen de twee dames enthousiast aan DeMooiLaarbeekKrant.

Meer berichten